Gaziler Anadolu Lisesi

WEB https://gazileranadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : FIRAT MAH. 499.SK. NO16 KAYAPINAR/DİYARBAKIR
VİZYON : Milletimizin değerlerinden ve hedeflerinden yola çıkarak öğretmenlerin rehberliği ve öğrencilerimizin çalışmalarıyla bilim ve teknolojinin imkanlarını kullanarak bilimde, sanatta, edebiyatta ortaya koyduğu proje ve çalışmalarla ülkemizi daha ileriye taşıma misyonunu sürekli canlı tutan bir okul olmak.
MİSYON : Okuyan, sorgulayan, özgür düşünen, teknolojik gelişmelere açık ve bunu daha ileriye taşıyabilecek bir vizyona sahip, milli ve manevi değerlere bağlı, hakkı ve adaleti üstün tutan, kendini milletini ve insanlığı yaşatmaya adamış, insanlığın sorunlarına çözüm arayan, kültürel değerleri yaşayan ve yaşatan, Türkçe´yi iyi kullanabilen, farklı kültür ve düşüncelere saygılı, duygudaşlık (empati) kurabilen, iletişim ve problem çözme becerisi gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, sürekli kendini yenileyen, yabancı dil öğrenmenin bilincini taşıyan, medya okuryazarı olan, bilişim teknolojilerini kullanabilen, tarihinden ve inancından aldığı güçle geleceği kurgulayan bir nesil yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 08:00 - 14:50
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Şehiriçi
Yerleşim Yeri : FIRAT MAH. 499.SK. NO:16 KAYAPINAR/DİYARBAKIR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0 Km.
Kontenjan Bilgileri : 1628 öğrenci 40 derslik; ´7 adet 9. sınıf´, ´24 adet 10. sınıf´, ´9 adet 11. sınıf (5 sayısal - 3 EA - 1 DİL Sınıfı)
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 86-100
Sportif Etkinlikler :